sigla bowen
Terapie BOWEN Bucuresti
Terapie holistica de vindecare
a corpului, mintii si spiritului
Ioana Radu - terapeut Bowen
Programari : 0741-983.409 / 0720-978.479
Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu
BOWTECH vindeca in mod delicat si neinvaziv, inducand starea de bine si sanatate a corpului BOWTECH elibereaza corpul si mintea, ajutand in procesul de vindecare Terapia Bowen este benefica pentru TOTI

Terapeut Bowen Ioana RaduDrumul meu in lumea terapiilor complementare a inceput cu Terapia Bowen. Este si va ramane terapia mea de suflet. Pe cat de delicata si simpla pare, pe atat de profunde sunt efectele ei asupra starii de sanatate a intregului corp. De cand am descoperit Tehnica Bowen nu incetez sa fiu uimita de rezultatele fantastice pe care le are asupra celor care sunt deschisi si apeleaza la ea. In prezent, sunt ghidata de o dorinta profunda de a descoperi secretele vindecarii, de a-i putea ajuta pe cei care imi cer acest lucru. Oamenii devin mai increzatori in tehnicile de vindecare complementare si de fiecare data sunt uimiti de efectele profunde si rapide pe care acestea le au asupra starii lor de sanatate. Se simt bine dupa o sedinta de terapie Bowen, se relaxeaza profund, corpul lor se simte bine cu terapia Bowen si, de fiecare data se intorc mai increzatori si mai dornici de viata si sanatate. Terapia Bowen actioneaza holistic la nivelul corpului, mintii si spiritului, iar oamenii simt acest lucru, prin starea de bine generala pe care le-o da terapia.

Cei care ma cunosc si care au apelat la tratament Bowen, stiu ca fac acest lucru cu daruire si seriozitate, ca pun suflet si incerc sa le ofer sprijin si atentia cuvenite. Terapeutul este o persoana in care trebuie sa ai incredere ca iti doreste bine si tot ce face este spre binele tau absolut. Am invatat sa gandesc si sa doresc bine, sunt o persoana sincera si deschisa si acest lucru se reflecta in munca mea in domeniul vindecarii prin terapii complementare.

O alta terapie de succes, extrem de frumoasa si eficienta este Biodinamica Craniosacrala Integrata. Contactul meu cu terapia CranioSacrala nu a fost intamplator. Este o terapie care poate face minuni. Oamenii trebuie insa sa o accepte si sa se deschida in fata minunilor lumii. Ce credem si trecem prin filtrul ratiunii nu ne va permite sa simtim si sa lasam ca totul sa se intample spre beneficiul absolut al corpului. Inteligenta corpului exista in fiecare din noi, insa nu suntem constienti de ea si nici nu avem timp sa o cautam. Este normal, avem atatea de facut in viata de zi cu zi. Am descoperit prin aceasta tehnica cum corpul raspunde atunci cand este chemat in ajutor, ascultat. In timpul sedintei de terapie CranioSacrala, clientul sta intins pe spate, pe masa de tratament, acoperit cu o patura, iar terapeutul atinge diferite locuri de pe corp, inducand o stare de relaxare profunda, moment in care corpul incepe sa reactioneze in sensul vindecarii. O sedinta dureaza mai bine de o ora si este destul de solicitanta pentru terapeut. Uneori, clientul nu se poate relaxa si efectele terapiei intarzie sa apara. De aceea, in cazuri mai grave, recomand sa se inceapa cu sedinte de terapie Bowen, iar cand se ajunge la o stare de platou, sa se alterneze cu terapie CranioSacrala.

...Si nu trebuie sa avem asteptari, trebuie sa credem ca totul va fi bine si sa lasam sa se intample....

Poate deja stiti ca fiecare persoana reactioneaza diferit la tratament si nu se poate recomanda un numar de sedinte de terapie, dar rezultatele se vor simti de la inceputul tratamentului. Acest lucru va da incredere in terapie, iar rezultatele analizelor vor intari aceste semnale de insanatosire. Un terapeut bun incearca sa gaseasca sanatatea trupului, mintii si a spiritului, in loc sa puna diagnostice si sa caute semne de boala. Corpul are capacitatea de a se autovindeca, iar terapeutul este cel care faciliteaza acest proces.

Am dorinta de a fi ajuns la inima si intelegerea dvs. si sa nu va fi plictisit cu randurile parcurse pana aici. Am incercat sa va castig increderea ca sunt o persoana onesta si deschisa si sunt ghidata de dorinta de a va face bine.

Ioana RaduSpecializari Terapeut:
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Galerie foto certificari
Tehnica Bowen nu trebuie sa substituie sfaturile sau tratamentele medicale.
Va recomandam sa va adresati medicului specialist pentru orice problema de sanatate pe care o aveti. webdesign & hosting by IdealDesign.roweb design & hosting
IdealDesign.ro