sigla bowen
Terapie BOWEN Bucuresti
Terapie holistica de vindecare
a corpului, mintii si spiritului
Ioana Radu - terapeut Bowen
Programari : 0741-983.409 / 0720-978.479
Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu
BOWTECH vindeca in mod delicat si neinvaziv, inducand starea de bine si sanatate a corpului BOWTECH elibereaza corpul si mintea, ajutand in procesul de vindecare Terapia Bowen este benefica pentru TOTI

Istoricul tehnicii Bowen ?

Darul lui Tom Bowen

Tehnica Bowen a fost conceputa in anii 50 de renumitul Thomas Ambrose Bowen in Geelong, statul Victoria- Australia.

Tom Bowen s-a nascut in 1916 la Melbourne si a inceput sa practice propria terapie de tanar, imbunatatind-o permanent, pana cand in anii 50, datorita rezultatelor remarcabile, si-a deschis propriul cabinet in Geelong. In curand avea sa devina extrem de solicitat, avand numerosi pacienti cu accidente sportive si dizabilitati.

Desi nu avea o pregatire de specialitate in domeniul mediciniei si nici nu a dorit sa ofere prea multe informatii in legatura cu modul in care si-a dezvoltat propria tehnica rezultatele obtinute au facut din el un terapeut celebru, cu mai mult de 13 000 de pacienti pe an, cifrele fiind verificate de datele unui raport publicat pe internet referitor la un control intreprins de guvernul statului Victoria in 1975 privind activitatea terapeutilor in medicina alternativa si complementara.

In 1974, pe cand participa la Conferinta Nationala de Sanatate din Adelaide- Australia de Sud, Tom a fost prezentat osteopatului Oswald Rentsch, pe care l-a invitat sa-l viziteze in Geelong, sa practice impreuna.

Intrucat Tom nu avea niciun fel de manuale sau planse, el l-a rugat pe Ossie sa-i consemneze activitatea si sa predea aceasta tehnica dupa moartea sa. Sotia lui Ossie, Elaine, a invatat si ea de la Bowen si, dupa doi ani si jumatate, in 1976, Ossie si Elaine si-au deschis un cabinet in Hamilton Victoria de Vest, unde practicau doar tehnica Bowen. In scurt timp clinica devenise neincapatoare, iar dupa moartea lui Tom Bowen, in 1982, aparusera tot mai multe presiuni asupra familiei Rentsch de a preda metoda Bowen.

In 1986, la patru ani de la moartea lui Tom Bowen, sotii Rentsch incep predarea tehnicii pe mai multe continente iar astazi peste 19 000 de persoane din intreaga lume au facut cursurile specializate pentru a practica bowtech.

Academia de Terapie Bowen din Australia mentine si astazi standardele metodei originale Bowen predata cu ajutorul a 80 de instructori acreditati in peste 30 de tari, cu 18 Asociatii Bowen afiliate Academiei Bowen din Australia.

In Romania terapia Bowen este predata de d-l Andrew Zoppos, instructor superior international, membru onorific pe viata al Academiei Bowen. Dumnealui a instruit cursanti in mai multe tari- Australia, Grecia, Germania, Finlanda, Romania, Georgia, Cipru, Ungaria, Bulgaria si continua sa predea aceste cursuri in Romania. ( www.bowtech.ro)

Tehnica Bowen nu trebuie sa substituie sfaturile sau tratamentele medicale.
Va recomandam sa va adresati medicului specialist pentru orice problema de sanatate pe care o aveti. webdesign & hosting by IdealDesign.roweb design & hosting
IdealDesign.ro