sigla bowen
Terapie BOWEN Bucuresti
Terapie holistica de vindecare
a corpului, mintii si spiritului
Ioana Radu - terapeut Bowen
Programari : 0741-983.409 / 0720-978.479
Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu
BOWTECH vindeca in mod delicat si neinvaziv, inducand starea de bine si sanatate a corpului BOWTECH elibereaza corpul si mintea, ajutand in procesul de vindecare Terapia Bowen este benefica pentru TOTI

Ce este tehnica Bowen ?

Tehnica Bowen este un sistem terapeutic dinamic si nu este similara nici unei alte terapii corporale. Spre deosebire de alte terapii manuale, in care terapeutul impune corectii corpului pacientului, tehnica Bowen permite corpului sa se vindece pe sine cu minima interventie externa.

Tehnica Bowen are la baza capacitatea de autovindecare a organismului. Bowtech generaza impulsuri nervoase, iar corpul se reechilibreaza singur. Noi toti avem tiparita in memoria celulara matricea sanatatii propriului corp si mecanismele de autovindecare. Viata cotidiana ne supune zilnic atat corpul, cat si mintea si spiritul la stres. Prin actiunea sa, Bowtech reaminteste corpului, prin miscari delicate, acea matrice a sanatatii. Prin impulsuri si miscari usoare Terapia Bowen aduce corpul in starea de echilibru. Cu alte cuvinte, ni se apdateaza bio computerul!

Tehnica Bowen functioneaza dupa principiul Mai putin este mai mult. Adesea sunt necesare doar cateva miscari Bowen, ca problemele sa dispara, iar corpul sa se poata elibera de durere si tensiune. Datorita simplitatii ei, Tehnica Bowen nu pare a fi spectaculoasa, dar efectele sunt foarte profunde si vizibile.

Bowtech face corpul mai constient de sine si mai sensibil. Multumita recastigarii echilibrului in general, dupa tratament, oamenii au observat adesea ca se simt mai puternici, capacitatea lor de a lua decizii s-a imbunatatit si sunt mai optimisti si siguri pe ei.

Tehnica Bowen nu trebuie sa substituie sfaturile sau tratamentele medicale.
Va recomandam sa va adresati medicului specialist pentru orice problema de sanatate pe care o aveti. webdesign & hosting by IdealDesign.roweb design & hosting
IdealDesign.ro