sigla bowen
Terapie BOWEN Bucuresti
Terapie holistica de vindecare
a corpului, mintii si spiritului
Ioana Radu - terapeut Bowen
Programari : 0741-983.409 / 0720-978.479
Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu
BOWTECH vindeca in mod delicat si neinvaziv, inducand starea de bine si sanatate a corpului BOWTECH elibereaza corpul si mintea, ajutand in procesul de vindecare Terapia Bowen este benefica pentru TOTI

Cum se aplica si in ce consta ?

O sedinta de Bowen dureaza intre 30-45 minute.

Pozitia pacientului este culcat pe un pat de masaj, intr-o pozitie confortabila. In cazuri speciale, se poate aplica tehnica si unui pacient asezat pe scaun.

O sedinta de Bowtech consta in aplicarea unor miscari delicate, efectuate cu degetele, pe anumite puncte specifice, asupra muschilor si tesutului conjunctiv, fie direct pe piele, fie peste o imbracaminte usoara. Prin aplicarea acestor miscari se transmit mesaje catre creier, prin intermediul sistemului nervos, reactivand memoria celulara a unei stari ideale, de relaxare si echilibru.

Intre seturile de miscari exista cateva minute de pauza, in care pacientul se odihneste. Astfel, organismul sau are timpul necesar pentru a prelucra mesajele ajunse la creier si pentru a initia procesul de autovindecare.

Rezultatele sunt de multe ori remarcabile chiar de la prima sedinta, procesul de autovindecare derulandu-se si pe parcursul zilelor urmatoare, de aceea sunt necesare minim 5 zile intre doua sedinte de tratament cu tehnica Bowen. Intervalul optim este de 7 zile. Din acest motiv, nu se recomanda alte forme de terapii manipulative timp de 4-5 zile inainte si dupa tratamentul Bowen. Dupa sedintele de tratament se recomanda plimbari usoare si consumul a min 2 litri de apa zilnic, acestea ajutand drenajul limfatic si detoxifierea organismului.

In cazul afectiunilor acute, de cele mai multe ori, sunt necesare doar cateva sedinte de tratament. Terapeutul se poate concentra pe o problema specifica sau se poate adresa organismului ca un intreg, intr-o mainera holistica.

Diferenta intre tehnica Bowen si celelalte terapii manuale, este ca nu foloseste manipulari in forta. Terapeutul nu forteaza organismul pacientului sa execute o comanda, ci permite acestuia sa intreprinda acele actiuni necesare pentru a se autovindeca, in propriul sau ritm.

Tehnica Bowen nu trebuie sa substituie sfaturile sau tratamentele medicale.
Va recomandam sa va adresati medicului specialist pentru orice problema de sanatate pe care o aveti. webdesign & hosting by IdealDesign.roweb design & hosting
IdealDesign.ro