sigla bowen
Terapie BOWEN Bucuresti
Terapie holistica de vindecare
a corpului, mintii si spiritului
Ioana Radu - terapeut Bowen
Programari : 0741-983.409 / 0720-978.479
Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu
BOWTECH vindeca in mod delicat si neinvaziv, inducand starea de bine si sanatate a corpului BOWTECH elibereaza corpul si mintea, ajutand in procesul de vindecare Terapia Bowen este benefica pentru TOTI

Cum functioneaza tehnica Bowen ?

Tehnica Bowen se adreseaza intregului corp si reinstaleaza echilibrul, prin intermediul sistemului nervos vegetativ (SNV). Acesta controleaza peste 80% din functiile corpului si este foarte susceptibil la factorii de stress externi. Vindecarea intervine atunci cand sistemul nervos vegetativ trece de la dominanta simpatica la cea parasimpatica, iar Tehnica Bowen este catalizatorul acestei schimbari.

Tehnica Bowen fiind un tratament naturist se aplica cu succes la orice varsta, pentru afectiuni cronice sau acute: dureri de spate, dureri lombare, dureri de coloana, discopatii, hernii, scolioza, migrene, dureri articulare, afectiuni renale, respiratorii si digestive, stres, probleme neurologice...
Tehnica Bowen reuseste sa aduca corpul intr-o stare de relaxare profunda, fiind posibila reechilibrarea intregului organism.

Majoritatea miscarilor Bowen se realizeaza fie pe originea, insertia sau pe pantecul muschilor, unde se afla receptori care informeaza sistemul nervos asupra starii de tensiune a tesuturilor musculo-tendinoase, cu effect de decontractare si relaxare a tesutului muscular; De asemenea, sunt miscari Bowen care actioneaza asupra ligamentelor si articulatiilor unde se afla proprioceptori care informeaza sistemul nervos asupra gradului de libertate al articulatiilor, ducand la normalizarea functionarii acestora. Tehnica Bowen se executa la nivelul superficial al fasciilor, afectand relatia dintre fascii si nervi, muschi si tendoane, ducand la inmuierea tesuturilor cicatrizate, dizolvarea aderentelor si ameliorarea posturii si mobilitatii corpului;

Unele miscari Bowen se suprapun punctelor de acupunctura, trecand peste doua sau mai multe meridiane, aducand in echilibru campul de energie al corpului.

Prin tehnica Bowen se activeaza drenarea limfatica, stimuland sistemul imunitar; Procesul de detoxifiere initiat de tratamentul Bowen conduce la cresterea capacitatii organismului de a functiona optim la nivel celular.

Tehnica Bowen are si o componenta vibrationala. Cercetari stiintifice au demonstrat ca celulele bolnave nu vibreaza in armonie. Prin tehnica Bowen, corpul devine un instrument care poate fi resetat sa vibreze in armonie, initiindu-se procesul de autovindecare. Astfel, 80% din durerile de spate dispar dupa numai cateva tratamente Bowen. Aceste probleme sunt adesea cauzate de o postura incorecta, de obiceiuri incorecte in timpul somnului, de lipsa exercitiilor fizice, situatii care ne caracterizeaza pe foarte multi dintre noi.

Bowtech are o influenta puternica asupra stresului prin reechilibrarea sistemul nervos vegetativ (autonom); Problemele si traumele emotionale genereaza tensiuni in corp (dureri musculare), iar situatiile stresante din viata oricui reduc capacitatea corpului de a se autovindeca si regenera. Prin Bowtech, hipersensibilitatea nervoasa si tensiunile musculare acumulate se reduc, durerile fizice dispar si incepe procesul de autovindecare.

Tehnica Bowen nu trebuie sa substituie sfaturile sau tratamentele medicale.
Va recomandam sa va adresati medicului specialist pentru orice problema de sanatate pe care o aveti. webdesign & hosting by IdealDesign.roweb design & hosting
IdealDesign.ro