sigla bowen
Terapie BOWEN Bucuresti
Terapie holistica de vindecare
a corpului, mintii si spiritului
Ioana Radu - terapeut Bowen
Programari : 0741-983.409 / 0720-978.479
Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu
BOWTECH vindeca in mod delicat si neinvaziv, inducand starea de bine si sanatate a corpului BOWTECH elibereaza corpul si mintea, ajutand in procesul de vindecare Terapia Bowen este benefica pentru TOTI

Terapia Bowen si Sarcina

In timpul srcinii, corpul sufera modificari, iar orice sprijin oferit pentru a suprota mai usor aceste schimbari este bine venit.

Greturile matinale, starea de oboseala, durerile de spate, sciatica, durerile in zona gatului si a umerilor, disconfort in zona pieptului, dureri de picioare, glezne si picioare umflate, constipatia, hemoroizii, schimbarile de dispozitie, acneea, toate sunt manifestari ce se pot instala in timpul sarcinii.

Tehnica Bowen poate avea rezultate spectaculoase in cazul femeilor insarcinate. Tehnica Bowen este o binecuvantare pentru viitoarele mame.

Avantajul Tehnicii Bowen este ca aceasta poate fi aplicata prin haine usoare, iar pacienta poate alege sa stea intinsa pe o parte sau sa se aseze pe scaun sau poate sta in picioare; Tinand cont permanent de confortul acesteia, tratamentul prin Tehnica Bowen este foarte delicat, iar efectele lui sunt imediate.

Intrucat postura si centrul de greutate al corpului viitoarei mame se schimba in timpul sarcinii, coloana vertebrala si bazinul sunt foarte afectate pentru ca ele trebuie sa se adapteze sa sustina greutatea uterului in care se afla fatul in continua dezvlotare (9 luni). Astfel, in timpul sarcinii pot aparea probleme sau se pot agrava cele existente.

Tehnica Bowen are un rol esential in cazul femeilor insarcinate. Prin tratament Bowen se asigura corecta a pozitionarea bazinului/ pelvisului, iar acest lucru va ajuta circulatia sangelui spre fat, uter si zona pelvina. O mai buna circulatie sanguina in zona bazinului (ute, pelvis) va rezolva si in problemele legate de digestie, cum ar fi constipatia, hemoroizii, refluxul gastric. De asemenea, corectarea pozitiei bazinului sau pelvisului pe parcursul lunilor de sarcina va influenta enorm procesul nasterii, usurandu-l.

Cand o femeie insarcinata primeste tratament Bowen, aceasta poate simti miscarile bebelusului in semn de raspuns la tratament. Pentru unele femei insracinate sunt necesare 1 4 tartamente pentru a scapa de simptomele neplacute din timpul sarcinii, iar pentru altele 3-4 saptamani sunt suficiente pentru a fi in forma optima. O femeie insarcinata se poate bucura de tratament Bowen oricand.

Diversitatea Tehnicii Bowen este imensa, ea poate trata infertilitatea, problemele legate de sarcina si chiar bebelusii.

Tehnica Bowen nu trebuie sa substituie sfaturile sau tratamentele medicale.
Va recomandam sa va adresati medicului specialist pentru orice problema de sanatate pe care o aveti. webdesign & hosting by IdealDesign.roweb design & hosting
IdealDesign.ro