sigla bowen
Terapie BOWEN Bucuresti
Terapie holistica de vindecare
a corpului, mintii si spiritului
Ioana Radu - terapeut Bowen
Programari : 0741-983.409 / 0720-978.479
Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu
BOWTECH vindeca in mod delicat si neinvaziv, inducand starea de bine si sanatate a corpului BOWTECH elibereaza corpul si mintea, ajutand in procesul de vindecare Terapia Bowen este benefica pentru TOTI

Terapia Bowen si Infertilitatea

Terapia Bowen are o rata de succes foarte ridicata in cazul tratarii infertilitatii. Bowen poate ajuta ambii parteneri in scopul atingerii nivelului optim de echilibru fizic, emotional si mental, astfel incat sa se poata crea premizele unei conceptii naturale.

Pentru un organism care functioneaza la capacitate optima, atat mintea cat si corpul trebuie aduse in echilibru, relaxate si ajustate. Terapia Bowen relaxeaza mintea, adesea ca in practicile de meditatie profunda, reechilibreaza corpul astfel incat sa functioneze optim, fiind important pentru fertilitate.

Sanatatea ambilor parteneri este foarte importanta in procesul conceptiei, iar Bowen ajuta prin eliberarea tensiunii musculare, prin detoxifierea si reechilibrarea corpului. Problemele de fertilitate nu sunt intotdeauna de natura fizica. Functionarea corpului este influentata de sistemul nervos autonom si sistemul endocrin care sunt controlate de creier. Stresul, in cazul problemelor de conceptie influenteaza ambii parteneri. In conditii de stres, corpul isi pierde din echilibrul general. Stresul pune corpul in garda pentru a rezista in situatii limita, de supravietuire. In aceste conditii, corpul este preocupat cu aceste probleme, iar capacitatea lui de reproducere scade la nivel minim. In consecinta, organele reproductive vor primi mai putin sange incarcat cu substantele nutritive.

Tehnica Bowen induce o stare de relaxare profunda, linisteste corpul si spiritul. Aceasta ajuta corpul sa iasa din starea de alerta specifica luptei pentru supravietuire si confera stabilitate emotionala si optimism.

Tehnica Bowen nu trebuie sa substituie sfaturile sau tratamentele medicale.
Va recomandam sa va adresati medicului specialist pentru orice problema de sanatate pe care o aveti. webdesign & hosting by IdealDesign.roweb design & hosting
IdealDesign.ro