sigla bowen
Terapie BOWEN Bucuresti
Terapie holistica de vindecare
a corpului, mintii si spiritului
Ioana Radu - terapeut Bowen
Programari : 0741-983.409 / 0720-978.479
Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu
BOWTECH vindeca in mod delicat si neinvaziv, inducand starea de bine si sanatate a corpului BOWTECH elibereaza corpul si mintea, ajutand in procesul de vindecare Terapia Bowen este benefica pentru TOTI

BOWEN Body & Mind

In Medicina traditionala chineza fiecare meridian are legatura cu cate un organ sau sistem, si se afla in stransa legatura cu unul din cele cinci elemente: lemn, foc, pamant, metal si apa. De asemena, emotiile sunt clasificate dupa aceste cinci elemente. Astfel se poate face o conexiune intre meridiane, simptome si partile mai sensibile ale corpului precum si emotiile unei persoane.

Lemnul este elementul natural care influenteaza ficatul si vezica biliara. Potrivit stiintei celor cinci elemente, aceste persoane sunt mai sensibile la problemele legate de trecutul vietii lor. De asemenea, elementul Lemn este legat de stari precum teama de esec si pierderea pozitiei, nevoia de a fi respectat, dorinta de libertate si independenta; Sentimentele de furie si frustare apartin tot acestui element.

Focul Inima , intestinul subtire si pericardul apartin acestui element. Sentimentul traite in trecut, cum sunt: dispret, respingeri, dezamagiri, lipsa iubirii, pot avea efect indelungat asupra unei personae influentate de elemental Foc. De aici, teama de a cadea in dizgratie, de a iesi de la sufletul cuiva drag, nevoia de a fi iubit, respectul de sine si admiratia personala sunt de asemenea dorinte ce apartin persoanelor guvernate de elementul Foc si influenteaza organele si parti ale corpului apartinand acestui element.

Pamantul influenteaza stomacul si splina. Sentimentul de vinovatie (aparut ca urmare a unei copilarii tensionate de prezenta unor parinti foarte stricti, severi), sentimental de nesiguranta materiala, ingrijorarea exagerata apartin acestui element. Teama de saracie, schimbarile extreme si sentimentele de revolta, ca si nevoia de a avea siguranta materiala se incadreaza tot in acest element.

Metalul influenteaza plamanii si intestinul gros. Probleme din trecut, cum ar fi despartiri, respingeri suferite se afla sub incidenta elementuliui Metal. Teama de singuratate poate trezi elemental metal, la fel si teama de viitor precum si nevoia de comunicare .

Apa influenteaza vezica urinara, rinichii si organele sexuale. In acest caz, trecutul isi pune amprenta in sensul dominarii sau abuzului altora, inclusiv abuzul sexual, senzatia de teama si insecuritate. De asemenea, anxietatea/ nervozitatea in general si teama de a nu fi in stare sa faca fata unei situatii fara ajutor, apartin elementului Apa.

Tehnica Bowen nu trebuie sa substituie sfaturile sau tratamentele medicale.
Va recomandam sa va adresati medicului specialist pentru orice problema de sanatate pe care o aveti. webdesign & hosting by IdealDesign.roweb design & hosting
IdealDesign.ro