sigla bowen
Terapie BOWEN Bucuresti
Terapie holistica de vindecare
a corpului, mintii si spiritului
Ioana Radu - terapeut Bowen
Programari : 0741-983.409 / 0720-978.479
Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu Bowen Ioana Radu
BOWTECH vindeca in mod delicat si neinvaziv, inducand starea de bine si sanatate a corpului BOWTECH elibereaza corpul si mintea, ajutand in procesul de vindecare Terapia Bowen este benefica pentru TOTI

Baby Bowen

Baby Bowen consta intr-o serie de miscari foarte delicate, executate pe spatele sau pe burtica bebelusului, cu degetele, peste muschi sau tendoane. Cea mai mare parte a miscarilor se poate efectua peste haine usoare. Miscarile Bowen se realizeaza pe anumite parti ale corpului, cum ar fi muschii erectori spinali, care atrag raspunsuri naturale ale corpului in vederea autovindecarii. Nu este invaziva, este delicata si cu efecte profunde. NU este masaj sau manipulare in forta.

Modalitatea extrem de delicata a tehnicii Baby Bowen, combinata cu efectele ei profunde si imediate au facut ca aceasta sa devina o metoda foarte eficienta pe care numeroase mame o aleg pentru tratarea bebelusilor lor.

Baby Bowen este extrem de eficienta prin stabilirea echilibrului sistemului nervos al bebelusului, producand mari schimbari in cazul bebelusilor care au suferit traume la nastere si in cazul bebelusilor care au sistemul digestiv prematur/ subdezvoltat. Bebelusul tratat cu Baby Bowen se calmeaza, se relaxeaza si poate sa doarma linistit si fericit.

Baby Bowen se adreseaza tuturor problemelor cauzate de colici si disconfortul bebelusilor. Este extrem de eficient sa realiniem coloana vertebrala, in caz de traume ale acesteia, sa eliberam tensiunea din muschi, tesuturi, blocajele din sistemul nervos si sa ajutam sistemul digestiv al bebelusului. Baby Bowen actioneaza in sensul reechilibrarii sistemului nervos la nou nascuti. Cei mai multi bebelusi sunt foarte agitati si se afla intr-o continua tensiune (sistemul nervos simpatic este dominant). Prin rebalansarea celor doua componente ale sistemului nervos vegetativ, simpatica si parasimpatica, ei vor deveni imediat mai calmi si linistiti. De asemenea, vor avea un somn linistit si adanc. Un adevarat salvator pentru parintii obositi!

Actionand direct pe tesutul muscular si reechilibrand sistemul nervos, Bowen reduce tensiunea musculara si relaxeaza tesutul muscular. Este foarte eficient in cazul socului ombilical; Bebelusul se linisteste imediat, iar efectul socului ombilical devine ireversibil pentru totdeauna.

De asemenea, Baby Bowen este foarte eficient in relaxarea diafragmei toracale, aceasta jucand un rol major in problemele legate de colicile bebelusilor. Prin tehnica Baby Bowen se previne refluxul, sughitul si ajuta in procesul de respiratie si digestie al bebelusului.

Acestea sunt cateva din efectele intalnite la bebelusi in timpul tratamentului Baby Bowen: Nu exista efecte secundare in ceea ce priveste tehnica Baby Bowen.

Baby Bowen poate fi utilizata sa trateze TOATE cauzele de disconfort ale bebelusului: colici, reflux, indigestie, balonare, gaze, constipatie, agitatie, astm, infectii respiratorii (viroze si raceli), gat intepenit, dureri/crampe musculare si altele.

Cu Baby Bowen, bebelususl scapa de orice disconfort si va dormi mai bine si mai profund. Digestia va fi imbunatatita si va ajuta la dezvoltarea si starea de bine a bebelusului.

Cu Baby Bowen bebelusul tau este fericit si sanatos!

Tehnica Bowen nu trebuie sa substituie sfaturile sau tratamentele medicale.
Va recomandam sa va adresati medicului specialist pentru orice problema de sanatate pe care o aveti. webdesign & hosting by IdealDesign.roweb design & hosting
IdealDesign.ro